Под собрание

COOLMOSA TECHNOLOGY CO., LTD. е водечки Taiwan производителот, набавувачот и извозник на Под собрание кој е Инженерните од најдобар квалитет на суровините и се признаваат за нивните цврсти и издржливи изградба услуга живот. Произведени користејќи високо квалитетни суровини нашите производи многу сигурен и издржлив и caters за широк спектар на барање различни купувачи. Нашите производи може да се користи за неколку видови на комерцијални и станбени апликации и се достапни во различни форми. Нашата палета е во високата побарувачка од страна на нашите клиенти се шири низ меѓународниот пазар и може да се искористи во водечка индустрија на цени.
Со напредна наука и технологија, нашата компанија развива и произведува различни видови на

Под собрание

. Ние ќе продолжиме да иновираат на нашата технологија, менаџмент, услуги и бизнис да ги исполнат идните предизвици и да се исполнат нашите одговорности.
  • Под собрание - 8-3
Под собрание
модел - 8-3
Вредност-Додадено собрание&Под-Собрание
На клиентите им обезбедуваме различни вредности-додадено склопување,Под-склопување и електронски производ&засилувач;услуги за електрично тестирање

Услугите што ги нуди Coolmosa:дизајн и развој на печат,алатка за прогресивно печат и штанцување,изработка на лим и механички делови,делови за кастинг,производи за истиснување,CNC обработка,ЦПУ вртење,сечење,фалсификување,формирање на жица,инженеринг,брзо прототипирање,склопување,тестирање,и така натаму.

Coolmosa не е само производител.Ние нудиме еден-стоп услуги вклучително и производство на делови од дизајнот,прототипирање,производство,склопување и тестирање.
Нашите професионални тимови ги следат сите детали за производот врз основа на барањата на клиентите во текот на последната проверка,склопување по делови,тестирање,и процедури за пакување.

Coolmosa отсекогаш била доверлив деловен партнер за многумина поради нашиот квалитет,одговорен однос,и навремена достава.
Ние сме ISO 9001:Сертифицирана компанија од 2015 година,и нашиот тим од членови на персоналот е посветен на квалитетот во секоја фаза од производниот процес.
Доколку сте заинтересирани за нашите производи и услуги,Ве молиме слободно контактирајте со нас или посетете ја нашата веб-страница во секое време,ги поздравуваме сите ваши коментари и предлози.
Enquiry Now
производи Листа
Соработка за инженерски дизајн&Предлог за промениCOOLMOSA е ISO 9001:2015 година сертифициран производител и снабдувач на индустриски метални производи. Имаме тим од искусни инженери за да им обезбедиме на клиентите одлична услуга,и со одлична флексибилност за минимизирање на трошоците за производство на производи,им помогне на клиентите да ги постигнат целите и да го подобрат задоволството. Кога клиентите имаат идеи за нови производи или обезбедуваат цртежи и датотеки за дизајн на производи за понуда,ние ги разбираме главните функционални барања на нивниот дизајн со клиентите,а потоа да им помогне на клиентите да дадат предлози и да обезбедат анализа и споредба врз основа на нашето искуство во производството и преработката.Можеме да прифатиме 3D CAD-датотеки во STL,ЧЕКОР,Солидна работа или IGES формат.2D цртежи.Но, имајте предвид дека само 2Д цртежот може да биде цитиран во груба цена. Coolmosa е во преработувачката и преработувачката индустрија многу години,а нејзините производи се извезуваат низ целиот свет.Професионалниот Р&засилувач;Д и техничките тимови им обезбедуваат на клиентите прототипови и услуги за соработка со инженерски дизајн.Веќе не е само една страна да прифати клиент-стандардно производство на заштита.На клиентите им обезбедуваме и професионална технологија и совети за дизајнерски идеи,и да им помогне на клиентите во Р&засилувач;Д и производство од нула до прототип.Ако сте заинтересирани за нашите можности,производи и услуги,Ве молиме слободно контактирајте со нас или дајте ги вашите цртежи и коментари за дизајн.
Валидација на инженерски дизајн&ПрототипирањеНашите искусни и одлични инженери можат да обезбедат техничка поддршка на клиентите.Во фазата на развој и дизајн на производот,врз основа на нашето 30-годишно искуство во производствената пракса во металопреработувачката индустрија и професионалната технологија за обработка,ние соработуваме со клиентите за да развиеме и да обезбедиме цена-ефективни предлози. Според документите за дизајн на финалниот производ обезбедени од клиентот,користете го соодветниот процес за да направите прототип примероци за тестирање,преглед и валидација.Нашите услуги за брзи прототипови вклучуваат Брза CNC обработка,Рапид прототип на метална работа,Брзо изработка на лим и брзо 3D печатење прототип. Coolmosa е во преработувачката и преработувачката индустрија многу години,а нејзините производи се извезуваат низ целиот свет.Професионалниот Р&засилувач;Д и техничките тимови им обезбедуваат на клиентите прототипови и услуги за соработка со инженерски дизајн.Веќе не е само една страна да прифати клиент-стандардно производство на заштита.На клиентите им обезбедуваме и професионална технологија и совети за дизајнерски идеи,и да им помогне на клиентите во Р&засилувач;Д и производство од нула до прототип.Ве молиме бидете сигурни дека ќе му верувате на Coolmosa,нема да ве изневериме.
Услуги за електрично тестирањеОбезбедуваме услуги за електрично тестирање за производите на клиентите. Услугите што ги нуди Coolmosa:дизајн и развој на печат,алатка за прогресивно печат и штанцување,изработка на лим и механички делови,делови за кастинг,производи за истиснување,CNC обработка,ЦПУ вртење,сечење,ковање,формирање на жица,инженеринг,брзо прототипирање,склопување,тестирање,и така натаму. Coolmosa не е само производител.Ние нудиме еден-стоп услуги вклучително и производство на делови од дизајнот,прототипирање,производство,склопување и тестирање. Нашите професионални тимови ги следат сите детали за производот врз основа на барањата на клиентите во текот на последната проверка,склопување по делови,тестирање,и процедури за пакување. Coolmosa отсекогаш била доверлив деловен партнер за многумина поради нашиот квалитет,одговорен однос,и навремена достава. Ние сме ISO 9001:Сертифицирана компанија од 2015 година,и нашиот тим од членови на персоналот е посветен на квалитетот во секоја фаза од производниот процес. Доколку сте заинтересирани за нашите производи и услуги,Ве молиме слободно контактирајте со нас или посетете ја нашата веб-страница во секое време,ги поздравуваме сите ваши коментари и предлози.
Епоксидно саксии&Полнење со лепакНие, исто така, обезбедуваме услуги за епоксидна саксија и полнење со лепак за клиентите-направени производи. Услугите што ги нуди Coolmosa:дизајн и развој на печат,алатка за прогресивно печат и штанцување,изработка на лим и механички делови,делови за кастинг,производи за истиснување,CNC обработка,CNC вртење,сечење,фалсификување,формирање на жица,инженеринг,брзо прототипирање,склопување,тестирање,и така натаму. COOLMOSA’Услугите не се ограничени само на производство,ние исто така обезбедуваме сеопфатни услуги.Имаме професионален тим за склопување и тестирање.Внимателно за клиентите според потребите на финалниот производ,направете саксија со епоксидна смола и полнење со лепак,саксии и истурање изолација заптивната смеса,целосна проверка,поделба на трудот,склопување,тестирање и пакување пред склопување. Coolmosa отсекогаш била доверлив деловен партнер за многумина поради нашиот квалитет,одговорен однос,и навремена достава. Ние сме ISO 9001:Сертифицирана компанија од 2015 година,и нашиот тим од членови на персоналот е посветен на квалитетот во секоја фаза од производниот процес. Доколку сте заинтересирани за нашите производи и услуги,Ве молиме слободно контактирајте со нас или посетете ја нашата веб-страница во секое време,ги поздравуваме сите ваши коментари и предлози.
Полнење со лепак&Истурање изолациски заптивОбезбедуваме и полнење со лепак&засилувач;Услуги за истурање изолациски заптивки за клиентите-направени производи. Услугите што ги нуди Coolmosa:дизајн и развој на печат,алатка за прогресивно печат и штанцување,изработка на лим и механички делови,делови за кастинг,производи за истиснување,CNC обработка,ЦПУ вртење,сечење,фалсификување,формирање на жица,инженеринг,брзо прототипирање,склопување,тестирање,и така натаму. Coolmosa не е само производител.Ние нудиме еден-стоп услуги вклучително и производство на делови од дизајнот,прототипирање,производство,склопување и тестирање. Нашите професионални тимови ги следат сите детали за производот врз основа на барањата на клиентите во текот на последната проверка,склопување по делови,тестирање,и процедури за пакување. COOLMOSA разбира кои се вашите потреби и може да ви даде висококвалитетни производи и услуги по пониска цена.Обезбедивме производи и услуги се многу трошоци-ефективна и квалитетна гаранција. Ние се придржуваме до корпоративното верување на”квалитетот е нашата култура” . Доколку сте заинтересирани за нашите производи и услуги,Ве молиме слободно контактирајте со нас или посетете ја нашата веб-страница во секое време,Го поздравуваме светот-додека клиентите да воспостават соработка со нас.