COOLMOSA TECHNOLOGY CO., LTD. е професионална производителот, набавувачот и извозник, повеќе од многу години на експертиза, фабрика во Taiwan. Ние сме убедени дека можеме да им обезбедиме на нашите клиенти со највисок квалитет Формирање на метална жица најважните технички дизајн и решение, сеопфатна поддршка и по-продажни услуги. ОЕМ и ODM наредби се добредојдени. Вработените во компанијата имаат силна тимски дух и професионалност, ние сме посветени на навремена услуга и да одговори на вашите прашања / барања на истиот ден.

Формирање на метална жица

Поп метални држачи за дисплеј Материјал:Челична цевка,Мрежа,Чинија,Алуминиумска цевка,Мрежа,Чинија,Гумени приклучоци,Кастери Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Ударување,Свиткување,Формирање,обработка,Дупчење,Навојување,Занитвам,Заварување,Пескарење,Мелење,Полирање,Позлата,Сликарство,Облога во прав,Елоксирање,Свилен екран,Ласерско офортување,Собрание Апликација:Изложба и рекламна опрема,Шопинг продавница и супермаркет,Бизнис канцеларија и училиште,Јавни згради и станица Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ние веруваме дека добро прикажаните производи се клучот за успешна малопродажба.Имаме најмногу-иновативни и трошоци-ефективни витрини&тела и трговски производи за нашите клиенти да им помогнеме на нивните производи да ја зголемат продажбата на пазарот. Ние’повторно посветени на квалитетот и изработката.Ние сме убедени дека можеме да ви помогнеме да ги изработите потребите за дисплеј и тела за малопродажба,подобрување на вашата презентација на производот,и да го поттикнете растот со нашите високи-квалитетни малопродажни дисплеи.COOLMOSA е ISO 9001:2015 година сертифициран производител и снабдувач на индустриски метални производи.Повеќе од 15 години професионално искуство во OEM во бизнисот со различни типови на штандови за прикажување и разни производи за формирање на жица.Преку годините,ги приспособувавме штандовите за прикажување и разни производи за формирање жица за да им обезбедиме на клиентите високи-квалитетна и ниска-трошоци за услуги,и исто така имаат воспоставено чесна и сигурна репутација.
Стенд книги и списанија Материјал:Челична цевка,Мрежа,Чинија,Алуминиумска цевка,Мрежа,Чинија,Гумени приклучоци,Касери Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Удирање,Свиткување,Формирање,обработка,Дупчење,Навојување,Занитвам,Заварување,Пескарење,Мелење,Полирање,Позлата,Сликарство,Облога во прав,Елоксирање,Свилен екран,Ласерско офортување,Собрание Апликација:Изложба и рекламна опрема,Шопинг продавница и супермаркет,Бизнис канцеларија и училиште,Јавни згради и станица Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Поддржан од богато искуство во индустријата,Ви претставуваме огромна разновидност на штандови за прикажување, вклучувајќи списанија&Стенд за читање весници. Овие држачи за дисплеј се идеални производи за организирање на вашите дневни списанија и весници во вашата дневна соба,како и канцеларии и училишта,универзитетски библиотеки. Овие производи се произведени во согласност со меѓународните стандарди за квалитет на нашиот квалификуван производствен процес.Сите производи се робусни и силни. Нашите штандови за изложба може да ги користат клиентите во различни големини и комбинации на бои според нивните барања. Ние ставаме голем акцент на квалитетот и навремената испорака на производот по пристапни цени.Доколку сте заинтересирани за нашите производи,Ве молиме слободно контактирајте не!
Држачи за ротирачки дисплеј Материјал:Челична цевка,Мрежа,Чинија,Алуминиумска цевка,Мрежа,Чинија,Гумени приклучоци,Касери Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Ударување,Свиткување,Формирање,обработка,Дупчење,Навојување,Занитвам,Заварување,Пескарење,Мелење,Полирање,Позлата,Сликарство,Облога во прав,Елоксирање,Свилен екран,Ласерско офортување,Собрание Апликација:Изложба и рекламна опрема,Шопинг продавница и супермаркет,Бизнис канцеларија и училиште,Јавни згради и станица Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Презентацијата на производите е клучот за успехот во малопродажбата.Го имаме најновото,најиновативни и најтрошни-ефективни прикази и продажни производи за да ги задоволат вашите потреби.Ние нудиме широк спектар на модерни и класични опции за прикажување.Нашата компанија се занимава со производство на широк спектар на штандови за прикажување, вклучувајќи штанд за накит за вратот,Стенд за облека,Држачи за ротирачки дисплеј,Кука за закачалка,Држач за закачалка за платно монтиран на ѕид,Стенд за книги и списанија и многу други. Овие производи се произведуваат по нарачка во согласност со меѓународните стандарди за квалитет на нашиот квалификуван производствен процес.Сите производи се робусни и силни. Нашите штандови за изложба може да ги користат клиентите во различни големини и комбинации на бои според нивните барања. Ние ставаме голем акцент на квалитетот и навремената испорака на производот по пристапни цени.Доколку сте заинтересирани за нашите производи,Ве молиме слободно контактирајте не!
Лавици за приказ на ѕид Материјал:Челична цевка,Мрежа,Чинија,Алуминиумска цевка,Мрежа,Чинија,Гумени приклучоци,Касери Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Ударување,Свиткување,Формирање,обработка,Дупчење,Навојување,Занитвам,Заварување,Пескарење,Мелење,Полирање,Позлата,Сликарство,Облога во прав,Елоксирање,Свилен екран,Ласерско офортување,Собрание Апликација:Изложба и рекламна опрема,Шопинг продавница и супермаркет,Бизнис канцеларија и училиште,Јавни згради и станица Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ние ги произведуваме сите видови на приспособени ѕидови-монтирани лавици за прикажување за клиентите.Целта на ѕидните дисплеи е секогаш да се подобри приказот на стоката додека се користи секој профитабилен сантиметар од просторот во продавницата.Ѕидни полици и ѕид-монтирани дисплеи обезбедуваат софистициран,практично решение за организирање на сите видови стока,притоа минимизирајќи го нередот на малопродажниот под и обезбедувајќи чистота,стилски целокупен изглед.Може да се користи и во домашни дневни соби,канцеларии на компанијата,изложбени сали,училишта и разни јавни згради.Ако барате специфичен дисплеј за монтирање на ѕид или имате какви било прашања,ве молиме не двоумете се да не контактирате.
Полици за прикажување на маса Материјал:Челична цевка,Мрежа,Чинија,Алуминиумска цевка,Мрежа,Чинија,Гумени приклучоци. Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Ударување,Свиткување,Формирање,обработка,Дупчење,Навојување,Занитвам,Заварување,Пескарење,Мелење,Полирање,Позлата,Сликарство,Облога во прав,Елоксирање,Свилен екран,Ласерско офортување,Собрание Апликација:Изложба и рекламна опрема,Шопинг продавница и супермаркет,Бизнис канцеларија и училиште,Јавни згради и станица Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ние приспособуваме различни мали и компактни држачи за дисплеј за клиентите,големината е погодна за употреба на масата.Производи како што се мали минерални и метални држачи за декорација на домот,мали полици за списанија за биро,хексагонални метални лавици за дисплеј и многу повеќе. Комбинација на убавина и стил,овие мали екрани на маса овозможуваат доживување при гледањето без напор.Може да се користи и во семејни дневни соби,канцеларии на компанијата,изложбени сали,училишта и разни јавни згради.Овие производи се произведуваат по нарачка во согласност со меѓународните стандарди за квалитет на нашиот квалификуван производствен процес.Сите производи се робусни и силни. Нашите штандови за изложба може да ги користат клиентите во различни големини и комбинации на бои според нивните барања.Доколку имате потреба од ваков тип на држачи за прикажување на маса или имате какви било прашања,Ве молиме слободно контактирајте не.
Slatwall дисплеј и куки Материјал:Челична шипка/Жица/Чинија,Алуминиумска шипка/Чинија/Мрежа/Чинија,Гумени приклучоци,Касери,Акрилик Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Печатење,Свиткување,Формирање,Позлата,Сликарство,Облога во прав,Елоксирање,Натопување со гума,Собрание Апликација:Изложба и рекламна опрема,Шопинг продавница и супермаркет,Бизнис канцеларија и училиште,Јавни згради и станица Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Презентацијата на производите е клучот за успехот во малопродажбата.Го имаме најновото,најиновативни и најтрошни-ефективни прикази и продажни производи за да ги задоволат вашите потреби. COOLMOSA е ISO 9001:2015 година сертифициран производител и снабдувач на индустриски метални производи.Повеќе од 15 години професионално искуство во OEM во бизнисот со различни типови на штандови за прикажување и разни производи за формирање на жица.Преку годините,ги приспособувавме штандовите за прикажување и разни производи за формирање жица за да им обезбедиме на клиентите високи-квалитетна и ниска-трошоци за услуги,и исто така имаат воспоставено чесна и сигурна репутација.Имаме разновидна опрема за обработка,која може да се справи со различни видови производи.И дајте им на клиентите различни големини,материјали,бои за клиентите да ги изберат.Доколку сте заинтересирани за некој од нашите производи,ве молиме контактирајте не во секое време.
Полица и корпи за складирање на бања Материјал:Челична шипка/Жица/Чинија,Нерѓосувачки SUS304,SUS316 Бар,Жица,Чинија,Пластика Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Печатење,Свиткување,Формирање,Заварување,Облога во прав,Натопување со гума,Пластична инјекција,Собрание Апликација:Дома,воени касарни,студентски домови,хотели,плажи за капење,разни спортски терени,трговски центри и супермаркети,деловни канцеларии и училишта,јавни згради и станици Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ние сме специјализирани за додатоци за бања, како што се ленти за крпи,држачи за пешкири,прстени за крпи,држачи за хартиени крпи,куки за облека,садови за сапуница,полици и многу повеќе.Имаме повеќе од 15 години искуство во производство и управување со додатоци за бањи и сме целосно опремени.COOLMOSA произведува прилагодена жица-формирани корпи за складирање на бања,шини за пешкири и држачи за бањи монтирани на ѕид во различни големини.Кошницата за складирање е изработена од цврста челична жица со издржлива 'рѓа-отпорна површина.Може да се изработи и од нерѓосувачка жица,тркалезна лента или нерѓосувачки рамна шипка. Ние се придржуваме до корпоративното верување на”квалитетот е нашата култура” . COOLMOSA’Силата е во нашата експертиза и капацитет во различни техники на обработка.На клиентите можеме да им обезбедиме сеопфатно производствено решение прилагодено на нивните посакувани производи.Нашите производи уживаат добра популарност меѓу нашите клиенти. ОЕМ е топло добредојдена!Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.
Жичени корпи монтирани на ѕид Материјал:Челична шипка/Жица/Чинија,Нерѓосувачки SUS304,SUS316 Бар,Жица,Чинија,Пластика Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Сечење,Печатење,Свиткување,Формирање,Заварување,Облога во прав,Елоксирање,Натопување со гума,Пластична инјекција,Собрание Апликација:Дома,воени касарни,студентски домови,хотели,плажи за капење,разни спортски терени,трговски центри и супермаркети,Јавни згради Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. COOLMOSA произведува прилагодена жица-формиран домашен ѕид-монтирани корпи за складирање во различни големини.Кошница за складирање изработена од силна челична жица со издржлива 'рѓа-отпорен финиш.Може да се изработи и од нерѓосувачка жица,тркалезна лента или нерѓосувачки рамна шипка. Формирањето жица користи неколку различни процеси, секој дизајниран да постигне различна форма,форма,и конфигурација.Формирањето жица може да се интегрира со други техники за обработка за да се создадат посакуваните производи. COOLMOSA е ISO 9001:2015 година сертифициран производител и снабдувач на индустриски метални производи.Повеќе од 15 години професионално искуство во OEM во бизнисот со различни типови на штандови за прикажување и разни производи за формирање на жица.Преку годините,ги приспособувавме штандовите за прикажување и разни производи за формирање жица за да им обезбедиме на клиентите високи-квалитетна и ниска-трошоци за услуги,и исто така имаат воспоставено чесна и сигурна репутација.
Фирмата специјализира во наведениот производ кој е многу достапни во најдобра вредност и цена. Ние може да обезбеди со најдобрите

Формирање на метална жица

и внимателен по-служба.