Брза обработка на прототипови

COOLMOSA TECHNOLOGY CO., LTD. in Taiwan, Е сеопфатна надворешна трговија компанија производство Брза обработка на прототипови. Со одличен квалитет и целосно конкурентна цена, нашите производи уживаат висок углед меѓу нашите деловни партнери и клиенти. Со години, добивме и продажба на пазарите.
Нашата сила лежи во нашето верување дека технологијата треба да им служи на луѓето, а не обратно. Возиме технологија и да се поттикнат тоа во текот на најсовремена да ги исполни вашите

Брза обработка на прототипови

за да додадете квалитетот на вашиот живот.
  • Брза обработка на прототипови - 7-1
Брза обработка на прототипови - 7-1 Брза обработка на прототипови - 7-1 Брза обработка на прототипови - 7-1
Брза обработка на прототипови
модел - 7-1
Брз прототип-CNC обработка
  1. Материјал:Разни легиран челик,Бесплатно сечење челик,Бесплатно сечење од нерѓосувачки челик,SUS304,Разновидна алуминиумска легура
  2. Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено
  3. Категорија на производство:ЕДМ/СЕРА,ЦПУ вртење,CNC обработка,Навојување,Термичка обработка Стврднување,Мелење,Полирање,Ласерско офортување.
  4. Апликација:Сите видови на индустриски машини
  5. Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD
  6. Пакет:Стандарден пакет
  7. Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос
  8. ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи.

Брзиот прототип се применува во секоја индустрија,и приспособените брзи прототипови овозможуваат вашите дизајнирани производи да се тестираат и производството да работи брзо!
COOLMOSA разбира кои се вашите потреби и може да ви даде висококвалитетни прототипови по пониска цена.
COOLMOSA нуди брз прототип-CNC обработка за да им помогне на вашите производи да се префрлат од прототип до производство брзо и да го донесат вашиот бизнис на пазарот според распоредот.
Можеме да прифатиме 3D CAD-датотеки во STL,ЧЕКОР,Солидна работа или IGES формат и 2D цртежи.
Но, имајте предвид дека само 2Д цртежот може да биде цитиран во груба цена.

Бидејќи побрзиот развој на производи и технолошките иновации се од витално значење за една компанија’успехот,брзото создавање прототипови станува најважниот елемент за развој на нов производ.
Ако ви требаат дополнителни информации,слободно контактирајте не во секое време. 
Enquiry Now
производи Листа
Брз прототип-Изработка на лим Материјал:Ладно валана челична плоча(CRS),AL5052,AL6061 Алуминиумска плоча,Поцинкуван челик(SGCC),Галвански челик(SECC),SUS304 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Ласерско сечење,перфорирачки,Свиткување,Формирање,Занитвам,Заварување,Пескарење,Четкање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание. Апликација:Уред за мрежна комуникација,Електронски производи за широка потрошувачка,Производи за електронски информации,Сателитска Интернет опрема Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Бидејќи побрзиот развој на производи и технолошките иновации се од витално значење за една компанија’успехот,брзото создавање прототипови станува најважниот елемент за развој на нов производ. COOLMOSA нуди брз прототип-Изработка на лим за да им помогне на вашите производи да се префрлат од прототип до производство брзо и да го донесат вашиот бизнис на пазарот според распоредот.Според количината на побарувачката на клиентите,можеме да преземеме производство и обработка на лим на различни прилагодени метални делови во мала количина и разновидност без да правиме алат. Брзото прототипирање е исто така одлично за бизниси кои произведуваат ниско ниво-потреби за волумен. Можеме да прифатиме 3D CAD-датотеки во STL,ЧЕКОР,Солидна работа или IGES формат и 2D цртежи. Ако ви требаат дополнителни информации,Ве молиме слободно контактирајте не.
Брз прототип-3D печатење Материјал:ABS,PLA,КАКО,МИЛЕНИК,компјутер,Најлон Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:3D Печатење Апликација:Разни индустриски машини и опрема,Уред за мрежна комуникација,Електронски производи за широка потрошувачка,Производи за електронски информации,Сателитска Интернет опрема Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Брзото создавање прототипови може да го скрати времето за развој на прототипови и да произведе високо ниво-квалитетни физички модели преку идеи за 3D дизајн. Брзото прототипирање може да се користи за тестирање на дизајни и материјали,намалување на ризикот од унапредување на производството на производи без доволно информации.COOLMOSA обезбедува индустриски услуги за 3D печатење за прототипови и мала количина на високо производство-квалитетни 3D печатени делови. Нашите способности вклучуваат техники за производство на адитиви како SLA и SLS.Со нашите услуги за 3D печатење,нудиме на-барајте прототипови и услуги за производство во мали количини за да ги завршите вашите пластични делови и подготвени за испорака во рок од 3 дена. Можеме да прифатиме 3D CAD-датотеки во STL,ЧЕКОР,Солидна работа или IGES формат и 2D цртежи.Но, имајте предвид дека само 2Д цртежот може да биде цитиран во груба цена.Ако ви треба некое прашање,слободно контактирајте не.
Брз прототип-Работа со лим Материјал:Ладно валана челична плоча(CRS),AL5052,AL6061 Алуминиумска плоча,Поцинкуван челик(SGCC),Галвански челик(SECC),SUS304 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Ласерско сечење,перфорирачки,Свиткување,Формирање,Занитвам,Заварување,Пескарење,Четкање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание. Апликација:Уред за мрежна комуникација,Електронски производи за широка потрошувачка,Производи за електронски информации,Сателитска Интернет опрема Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Побрзиот развој на производи и технолошките иновации се клучни за една компанија’успехот,така што брзото создавање прототипови станува најкритичниот елемент на развојот на нов производ.Прототипот на лим вклучува процеси поврзани со ласерско сечење,удирање бедем,виткање,место заварување,ласерско заварување со влакна,мелење,завршна обработка на површината,и монтажа на лимови.За изработка на функционални метални делови како што се загради,куќишта и индустриски делови,итн. Нудиме Брзо прототипирање-Изработка на лим за да му помогне на вашиот производ брзо да премине од прототип во масовно производство и да го доведе вашиот бизнис на време на пазарот. Ако имате брз прототип-деловни потреби за преработка на лим,Ве молиме слободно контактирајте не.