Лиење со вбризгување на метал

COOLMOSA TECHNOLOGY CO., LTD. специјализирани во дизајн и производство на широк спектар на Лиење со вбризгување на метал за да се исполнат барањата на меѓународниот пазар, целиот процес на производство се одвива под ригидна контрола на квалитетот мерки, покрај на нашата нормална производи, OEM проекти се добредојдени.
Наша цел е да се развие силна, долгорочни односи со нашите клиенти, стратегија која бара од нас да вредност додадете на сите времиња. Ве молиме погледнете ја нашата

Лиење со вбризгување на метал

и да се најде на соодветни производи да се направи лесно и ефикасно својата работа. Ќе бидете импресионирани од нашиот квалитет и цени.
  • Лиење со вбризгување на метал - 3-8
Лиење со вбризгување на метал - 3-8 Лиење со вбризгување на метал - 3-8 Лиење со вбризгување на метал - 3-8
Лиење со вбризгување на метал
модел - 3-8
Металургија на прав(PM),Лиење со вбризгување на метал(МИМ)
  1. Материјал:Серија од јаглероден челик,Бакарна серија,Нерѓосувачки челик,Легуриран челик
  2. Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено
  3. Категорија на производство:Калапи со вбризгување на метален прав(МИМ),металургија на прав(PM),CNC обработка(мелење,вртење),термичка обработка,мелење со вибрации,сликање,Електро‑таложење сликарство(ЕД облога),ласерско гравирање и монтажа.
  4. Апликација:Рачна алатка,Електрични&Пневматска алатка,Автомобил,Хардверски делови,3C и други запчаници и механички делови
  5. Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD
  6. Пакет:Стандарден пакет
  7. Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос
  8. ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи.

Производи произведени преку калапи со вбризгување на метал(МИМ)карактеристики слични физички,хемиски,и механички својства на оние на фалсификуваните производи,погоден за масовно производство на ситни,висока прецизност,сложена форма и метални делови со посебни барања за изведба.Процесот е идеален за производство на извонреден изглед со висока вредност-додадени производи без потреба од прецизна завршна обработка,и ги намалува материјалните загуби.

Coolmosa го помина ISO 9001:Сертификација од 2015 година.Ние сме дефинитивно реномирана и висока-квалитетен снабдувач и производител.На нашите клиенти им нудиме решенија за различни производствени проблеми.
Широк опсег на нашите апликации за технологија MIM вклучува електронски компоненти 3C,Медицинска Опрема,автомобилски компоненти,велосипедски брзини,компоненти за рачен алат,пневматски алатки,електронски алатки,брави,додатоци за вратило за пренос,итн.Ве молиме контактирајте со нас ако можеме да помогнеме на кој било начин.
Enquiry Now
производи Листа
Дие Кастинг-Автомобилски и индустриски уред Материјал:Лиење на алуминиум(ADC10/А380,ADC12/A383),Лиење со цинк(ЗА3,ЗА5) Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Обработка,категорија:кастинг(алуминиум,цинк),CNC обработка,дупчење,минирање на стаклени мониста,песок минирање,четкање,полирање,сликање,премачкување во прав,свилено печатење,склопување. Облога/Површински третман:Елоксирање(Боја/Јасно),Тешко анодизирање,Облога во прав,галванизација,Позлата со хром,Позлата со никел,Сликарство,Електро‑таложење сликарство(ЕД облога),ласерско гравирање. Апликации:Механички делови;Делови за осветлување;Делови за медицинска опрема;Делови за ладилник;Електрични делови;Електронски делови;Механички хардверски делови;Делови за пневматски алат;Делови за мебел;Делови за велосипеди;Делови за мотоцикли;Делови за спортска опрема,итн. Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ние обезбедуваме висококвалитетни услуги за кастинг и договорно производство на глобалните клиенти,специјализирана за нарачки за производство со низок до среден обем,од нашата фабрика и во Тајван и Кина. COOLMOSA е целосно вертикална интеграција во која од дизајн на мувла до алуминиум или легура на цинк-кастинг производство.Преку развојот на режимот,производи се достапни во областа на медицинската опрема,делови од светилката,Авто делови,прецизна стока,мали мотори,монитори,делови за индустриска контролна опрема,мрежна комуникациска опрема меѓу другото.
Кастинг-Пумпа и филтер за масло Материјал:Лиење на алуминиум(ADC10/А380,ADC12/A383),Лиење со цинк(ЗА3,ЗА5) Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Обработка,категорија:кастинг(алуминиум,цинк),CNC обработка,дупчење,минирање на стаклени мониста,песок минирање,четкање,полирање,сликање,премачкување во прав,свилено печатење,склопување. Облога/Површински третман:Елоксирање(Боја/Јасно),Тешко анодизирање,Облога во прав,галванизација,Позлата со хром,Позлата со никел,Сликарство,Електро‑таложење сликарство(ЕД облога),ласерско гравирање. Апликации:Различни механички делови;електрични делови;механички хардверски делови;делови од пневматски алат;автомобилски делови;спортска опрема и,итн. Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ние произведуваме широк спектар на прилагодени пумпи и филтри за масло.Можеме да ги задоволиме брзите потреби на клиентите,со најкратко време за развој од тестирањето на прототипот,развој на мувла до масовно производство.COOLMOSA им помага на нашите клиенти брзо да се лансираат високо-квалитетни и висококонкурентни производи,со што им помага на клиентите да ги добијат најголемите деловни можности на пазарот.Во прилог на нашата одлична експертиза и искуство во инженерството на леење,ние исто така сме во состојба вертикално да интегрираме цела палета на услуги како што се секундарна обработка и површинска обработка,под-склопување,целосно склопување и тестирање.Ние се стремиме да им обезбедиме на нашите клиенти услуги кои најдобро одговараат на нивните потреби.Ве молиме не двоумете се да не контактирате во секое време
Кастинг-Електрични/Електронски компоненти Материјал:Лиење на алуминиум(ADC10/А380,ADC12/A383),Лиење со цинк(ЗА3,ЗА5) Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Обработка,категорија:кастинг(алуминиум,цинк),CNC обработка,дупчење,минирање на стаклени мониста,песок минирање,четкање,полирање,сликање,премачкување во прав,печатење со свилен екран,склопување. Облога/Површински третман:Елоксирање(Боја/Јасно),Тешко анодизирање,Облога во прав,галванизација,Позлата со хром,Позлата со никел,Сликарство,Електро‑таложење сликарство(ЕД облога),ласерско гравирање. Апликации:Различни механички делови;електрични делови;механички хардверски делови;делови од пневматски алат;автомобилски делови;спортска опрема и,итн. Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Имаме различни машини за леење со ладна комора(150 тони-800 тони)за алуминиумски матрици и машини за леење со топла комора(30 тони-125 тони)за одлеаноци од цинк,што може да им обезбеди на клиентите прецизни делови за леење на електрични и електронски производи по потреба.Во прилог на нашата одлична експертиза и искуство во инженерството на леење,COOLMOSA исто така може вертикално да интегрира целосен опсег на услуги како што се секундарна обработка и површинска обработка,под-склопување,целосно склопување и тестирање.Ние се стремиме да им обезбедиме на нашите клиенти услуга која најдобро одговара на нивните потреби. Ве молиме слободно контактирајте со нас.
Дие Кастинг-Држачи за монтирање Материјал:Лиење на алуминиум(ADC10/А380,ADC12/A383),Лиење со цинк(ЗА3,ЗА5) Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Обработка,категорија:кастинг(алуминиум,цинк),CNC обработка,дупчење,минирање на стаклени мониста,песок минирање,четкање,полирање,сликање,премачкување во прав,свилено печатење,склопување. Облога/Површински третман:Елоксирање(Боја/Јасно),Тешко анодизирање,Облога во прав,галванизација,Позлата со хром,Позлата со никел,Сликарство,Електро‑таложење сликарство(ЕД облога),ласерско гравирање. Апликации:Различни механички делови;електрични делови;механички хардверски делови;делови од пневматски алат;автомобилски делови;спортска опрема и,итн. Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Имаме различни машини за леење со ладна комора(150 тони-800 тони)за алуминиумски матрици и машини за леење со топла комора(30 тони-125 тони)за одлеаноци од цинк,што може да им обезбеди на клиентите прецизни делови за леење на електрични и електронски производи по потреба.Имаме можност да го обезбедиме нашето 30-годишно искуство во производство и обработка на метали за да ги советуваме клиентите за највисоките трошоци-ефективни методи на обработка и производство.За кој било од нашите производи сте заинтересирани,ве молиме контактирајте со нас.
Дие Кастинг-Единица за дисипација на топлина Материјал:Лиење на алуминиум(ADC10/А380,ADC12/A383) Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Обработка,категорија:кастинг(алуминиум,цинк),CNC обработка,дупчење,минирање на стаклени мониста,песок минирање,четкање,полирање,сликање,премачкување во прав,свилено печатење,склопување. Облога/Површински третман:Елоксирање(Боја/Јасно),Тешко анодизирање,Облога во прав,галванизација,Позлата со хром,Позлата со никел,Сликарство,Електро‑таложење сликарство(ЕД облога),ласерско гравирање. Апликации:Различни механички делови;електрични делови;механички хардверски делови;делови од пневматски алат;автомобилски делови;спортска опрема и,итн. Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Произведовме многу прилагодени алуминиумски ладилници-лиење делови,кои се широко користени во компјутерската информатичка индустрија,комуникациската индустрија,и 3C електронски производи.Ладилниците од леано алуминиум се поевтини од истиснувањето ако потребната количина е голема.Алуминиумските ладилници со сложени форми може да се произведуваат со леење за да се намалат трошоците.Имаме можност да го обезбедиме нашето 30-годишно искуство во производство и обработка на метали за да ги советуваме клиентите за највисоките трошоци-ефективни методи на обработка и производство.За кој било од нашите производи сте заинтересирани,ве молиме контактирајте со нас.
Дие Кастинг-Улично светло и LED светилка Материјал:Лиење на алуминиум(ADC10/А380,ADC12/A383),Лиење со цинк(ЗА3,ЗА5) Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Обработка,категорија:кастинг(алуминиум,цинк),CNC обработка,дупчење,минирање на стаклени мониста,песок минирање,четкање,полирање,сликање,премачкување во прав,свилено печатење,склопување. Облога/Површински третман:Елоксирање(Боја/Јасно),Тешко анодизирање,Облога во прав,галванизација,Позлата со хром,Позлата со никел,Сликарство,Електро‑таложење сликарство(ЕД облога),ласерско гравирање. Апликации:Различни механички делови;електрични делови;механички хардверски делови;делови од пневматски алат;автомобилски делови;спортска опрема и,итн. Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Произведовме многу прилагодени алуминиумски матрици-кастинг производи за разни видови LED светла,улични светилки,рефлектори,итн.Алуминиумските светилки и нијанси со сложени форми може да се произведуваат со леење за да се намалат трошоците. Во прилог на нашата одлична експертиза и искуство во инженерството на леење,COOLMOSA исто така може вертикално да интегрира целосен опсег на услуги како што се секундарна обработка и површинска обработка,под-склопување,целосно склопување и тестирање.Доколку сте заинтересирани за нашите производи,Ве молиме слободно контактирајте не.
Кастинг-Мебел и спорт Материјал:Лиење на алуминиум(ADC10/А380,ADC12/A383),Лиење со цинк(ЗА3,ЗА5) Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Обработка,категорија:кастинг(алуминиум,цинк),CNC обработка,дупчење,минирање на стаклени мониста,песок минирање,четкање,полирање,сликање,премачкување во прав,печатење со свилен екран,склопување. Облога/Површински третман:Елоксирање(Боја/Јасно),Тешко анодизирање,Облога во прав,галванизација,Облога со електродепозиција,Позлата со хром,Позлата со никел,Боја за печење,Катодна боја за натопување(КТЛ),Влажна боја,Облога во боја со електролиза,хемиско офорт,галванизирање,ласерско гравирање. Апликации:Механички делови;Делови за осветлување;Делови за медицинска опрема;Делови за ладилник;Електрични делови;Електронски делови;Механички хардверски делови;Делови за пневматски алат;Делови за мебел;Делови за велосипеди;Делови за мотоцикли;Делови за спортска опрема,итн. Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ние обезбедуваме висококвалитетни услуги за кастинг и договорно производство на глобалните клиенти,специјализирана за нарачки за производство со низок до среден обем,од нашата фабрика и во Тајван и Кина. COOLMOSA е целосно вертикално интегрирана компанија од дизајн на мувла до производство на леење од алуминиум или цинк.Преку развој на модел,производите покриваат мебел и спортска опрема,Медицинска Опрема,додатоци за осветлување,Авто делови,прецизна стока,мали мотори,монитори,делови за индустриска контролна опрема,мрежна комуникациска опрема и други области.Во прилог на нашата одлична експертиза и искуство во инженерството на леење,COOLMOSA исто така може вертикално да интегрира целосен опсег на услуги како што се CNC обработка и површинска обработка,под-склопување,целосно склопување и тестирање.Доколку сте заинтересирани за нашите производи,Ве молиме слободно контактирајте не.