Екструдиран ладилник

COOLMOSA TECHNOLOGY CO., LTD. е водечки производител, на снабдувачот и извозник на Екструдиран ладилник in Taiwan која има висок квалитет и разни бои. Со цел да се обезбеди нивната подолг живот и квалитет ние производство на овие производи, со користење врвот одделение суровина, како на меѓународните стандарди за квалитет. Ние нудиме овие производи во водечка индустрија на цени што ги прави исклучително популарен меѓу нашите клиенти. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, ве молиме да се чувствуваат слободни да контактирајте не.
Ние сме најискусните и најдобрите Екструдиран ладилник производител во Тајван. Ние ќе продолжиме да ги подобруваме нашите производи преку глобални продажни канали и производството и да продолжиме да развиваме висококвалитетни и иновативни производи. Ако сте заинтересирани за било кој производ, секој модел, Ве молиме слободно контактирајте со нас.
  • Екструдиран ладилник - 4-4
Екструдиран ладилник - 4-4 Екструдиран ладилник - 4-4
Екструдиран ладилник
модел - 4-4
Екструдиран ладилник
  1. Материјал:Екструзија на алуминиум,Алуминиумска плоча,Алуминиумски ладилник
  2. Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено
  3. Категорија на производство:AL истиснување,CNC обработка,Печатење,Занитвам,Пескарење,Четкање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание
  4. Апликација:Уред за мрежна комуникација,Електронски производи за широка потрошувачка,Производи за електронски информации,Сателитска Интернет опрема,Индустриски машини
  5. Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD
  6. Пакет:Стандарден пакет
  7. Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос
  8. ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи.

COOLMOSA Фокусирајќи се на полето на прилагодени ладилници повеќе од 30 години,специјализирана за иновативен дизајн и производство.

За разлика од традиционалните ладилници,обезбедуваме серија на високи перформанси и трошоци-ефективни решенија за дисипација на топлина за денес’и утре’електронските индустрии.
Во прилог на нашата одлична експертиза и искуство во решенија за дисипација на топлина,ние исто така можеме вертикално да интегрираме цела палета на услуги како што се секундарна обработка и површинска обработка,под-склопување,целосно склопување и тестирање.

Се гордееме со нашиот производствен тек,интегриран дизајн,развој на алатки и брзина на пазарот обезбедувајќи одлично навреме за нашите клиенти’производи и услуги.
Доколку сте заинтересирани за нашите производи,Ве молиме слободно контактирајте не.
Enquiry Now
производи Листа
IPC&Куќишта за MINI PC Материјал:Екструзија на алуминиум,Алуминиумска плоча,Алуминиумски ладилник Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:AL истиснување,CNC обработка,Печатење,Занитвам,Пескарење,Четкање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание Апликација:Уред за мрежна комуникација,Електронски производи за широка потрошувачка,Производи за електронски информации,Сателитска Интернет опрема,Индустриски машини Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Екструзија на алуминиумски профил е технологија на обработка која прави алуминиумски профили и производи со истиснување.Поголемиот дел од денешниот ден’индустриските компјутери и куќиштата за микрокомпјутери се променети во дизајни за истиснување на алуминиум за дисипација на топлина и заштеда на фактори на трошоци.Алуминиумското истиснување е вид на обработка со која преку истиснување се создаваат облици и производи на алуминиум.Процесот на истиснување е еден од најдобрите начини да се открие вистинската предност на алуминиумскиот лим. Се одликува со отпорност на корозија и мала густина,алуминиумот е широко користен во различни производни процеси.Истиснувањето на алуминиум е една од најпопуларните форми на алуминиумски производи.Придобивките од истиснувањето на алуминиум вклучуваат производство на високо ниво-густина,високо-отпорност на притисок,и предмети со висока прецизност со променлива анодизација.Оттука,Широко се користи за производство на алуминиумска легура каде што алуминиумските инготи се загреваат и се принудуваат низ калапи за истиснување за да се создадат производи во различни форми. Ако ви требаат повеќе информации,слободно контактирајте не во секое време
Алуминиумски екструдирани панели за шасија Материјал:Екструзија на алуминиум,Алуминиумска плоча,Алуминиумски ладилник Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:AL истиснување,CNC обработка,Печатење,Занитвам,Пескарење,Четкање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание Апликација:Уред за мрежна комуникација,Електронски производи за широка потрошувачка,Производи за електронски информации,Сателитска Интернет опрема,Индустриски машини Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Поголемиот дел од денешниот ден’индустриски компјутери и куќишта за микрокомпјутери,електронски производи за информации и податоци,индустриските производи и аудио засилувачите користеа голем број на алуминиумски екструдирани панели за да ја подобрат текстурата на производите и да ги намалат трошоците за производство. COOLMOSA е целосно вертикално интегрирана компанија од дизајн на мувла до производство на куќишта со истиснување на алуминиум.Дизајнот на шасијата за истиснување на алуминиум може да се распадне во горниот капак,страничен панел,панел и долен панел.Сите делови може да се произведуваат одделно со развој на матрици за истиснување,а потоа можеме вертикално да интегрираме последователна секундарна обработка како CNC обработка и четкање на површината,пескарење,оксидација,печатење на екран,печатење на подлоги,под-склопување,целосно склопување и услуги за тестирање.Производите што ги направивме се многу скапи-ефективна и квалитетна гаранција.Го поздравуваме светот-додека клиентите да воспостават соработка со нас.
Алуминиумски екструдиран ладилник Материјал:Екструзија на алуминиум,Алуминиумска плоча,Алуминиумски ладилник Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:AL истиснување,CNC обработка,Печатење,Занитвам,Пескарење,Четкање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание Апликација:Уред за мрежна комуникација,Електронски производи за широка потрошувачка,Производи за електронски информации,Сателитска Интернет опрема,Индустриски машини Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Во денешно време,повеќето комуникациски електронски производи и компјутерски куќишта се променети во дизајн за истиснување на алуминиум за ефектот на дисипација на топлина и факторите на трошоците.COOLMOSA е целосно вертикално интегрирана компанија од дизајн на мувла до производство на куќишта со истиснување на алуминиум. Дизајнот на шасијата за истиснување на алуминиум може да се распадне во горниот капак,страничен панел,преден панел,задниот панел и долната плоча.Сите делови може да се произведуваат со развивање на калапи за истиснување одделно,а потоа можеме вертикално да ги интегрираме сеопфатните услуги за секундарна обработка,како што се CNC обработка и елоксирање на површината,сликање,облога,ласерско офорт и печатење,под-склопување,целосно склопување и тестирање. Посветуваме големо внимание на одржување на високи стандарди за квалитет и ефикасност,гарантираме брза испорака на сите нарачки до клиентите. Доколку сте заинтересирани за некој од нашите производи,Ве молиме слободно контактирајте не.
Топлина за скијање Материјал:Алуминиум AL1060,AL1070,AL1100,Бакар C1100 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Скијање,CNC обработка,Занитвам,Пескарење,Четкање,Елоксирање,Анти-оксидира третман,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание Апликација:Мрежни сервери,5G комуникации,Воен компјутер,IPC,Систем за непрекинато напојување(UPS-от),Мрежни базни станици,Купови за полнење,Инвертори на фреквенција,Различни контролори,Опрема за индустриска контрола,Конвертори на енергија од ветер,LED светла...итн Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. COOLMOSA Фокусирајќи се на полето на прилагодени ладилници повеќе од 30 години,специјализирана за иновативен дизајн и производство. Skived топлина мијалник е да се користи еден вид на лента профил(алуминиум,бакар)преку механичко дејство да ги исече материјалите на листови под одреден агол и да ги исправи,повторено сечење за да се формира конзистентна структура за растојание. Се користи за решавање на дисипација на топлина на висока-напојувачки уреди под услов на воздух-оладена дисипација на топлина,ефикасноста на дисипација на топлина може да се подобри за 8~15%во споредба со приклучокот-во ладилник. Предностите на процесот на ладилник со прелистување:Прилагодено прелистувано ладилник, перките се тенки и високи,ширината на ладилникот може да достигне околу 600 mm,високата перка може да достигне 120 mm, а растојанието со перките е мало...итнДоколку сте заинтересирани за нашите производи,Ве молиме слободно контактирајте не.