Бакарен ладилник

COOLMOSA TECHNOLOGY CO., LTD. е цитиран како познат производител, извозник и доставувач на Бакарен ладилник. Конкурентни цени, на кој тие се нудат да ги направи поатрактивни и неодолива. Го поздравуваме пријатели од целиот свет ја посетите нашата фабрика во сите time.so Ве молиме слободно контактирајте со нас.
Нашите строги управување и сериозна работа став ќе се обезбеди на клиентите квалитет и сигурни извори со нашите

Бакарен ладилник

. Ние сме во потрага напред кон соработката со прекуокеанските потрошувачи врз основа на взаемна корист. Ако ви требаат повеќе информации во врска со нас, Ве молиме слободно.
  • Бакарен ладилник - 5-1
Бакарен ладилник
модел - 5-1
Бакар фалсификуван ладилник
  1. Материјал:C11000 Бакар.
  2. Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено
  3. Категорија на производство:Бакарно ладно ковање,CNC обработка,Печатење,Анти-Оксидираат
  4. Апликација:Производи за ладење на компјутери,3C производи,Индустриски производи,Осветлување
  5. Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD
  6. Пакет:Стандарден пакет
  7. Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос
  8. ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи.

Денес’Процесот на фалсификување е применет на производи за ладилници кои бараат ефикасна дисипација на топлина.

Ладно фалсификувани ладилници може да се користат за да се направи висока-столпчиња за дисипација на топлина со густина или перки за дисипација на топлина.
Пинскиот столб за дисипација на топлина има поголема површина на спроводливост на топлина и простор за дисипација на топлина од перките за дисипација на топлина.
Под услови на ист материјал и иста големина,ладно фалсификуваниот ладилник може да ја подобри ефикасноста на дисипација на топлина за 13~20%во споредба со ладилникот за истиснување,и подобрување на ефикасноста на дисипација на топлина за 5~10%во споредба со ладилникот од типот на скијање.

Процесот на ладно ковање се изведува на нормална атмосферска температура за ковање производи,висока точност на димензиите и обликот,висока внатрешна густина и сила,мазна површина,помалку обработува машинска обработка и дозволува масовно производство.
Ние сме сертифицирани со ISO 9001:Квалификација 2015 година.Ако сте заинтересирани за нашите производи или ви требаат дополнителни информации,Ве молиме слободно контактирајте не.
Enquiry Now
производи Листа
Алуминиумски фалсификуван ладилник Материјал:Алуминиум AL1070,AL5052,AL6061 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Бакарно ладно ковање,CNC обработка,Печатење,Анти-Оксидираат Апликација:Производи за ладење на компјутери,3C производи,Индустриски производи,Осветлување Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Карактеристиките на студот-Кованите ладилници ги имаат следните карактеристики. Подобра топлинска спроводливост.Направени од чист алуминиум-AL1070/AL1050 од студ-фалсификување технологија.Топлинската спроводливост на AL1070 е 226W/м.к Подобра структура за дисипација на топлина.Основната плоча на настинка-фалсификуван ладилник и неговите перки се интегрално формирани,без никаков јаз меѓу.Топлината од основната плоча може да се внесе во перките без никакви посредници. Поголема област за ладење.Дебелината на перките може да се направи со 0.8 мм,растојанието помеѓу перките може да се направи со 1.2 мм. Диверзифицирани перки.Перки со различни форми како што е тркалезна игла,тенка перка,квадратни столбови,шестоаголни столбови,итн. Топлински мијалници со големи димензии.Димензии од 200 mm x 250 mm или уште поголеми се постигнуваат на студ-технологија на ковање. Карактеристики на технологијата.Висока спроводливост,висока дисперзија на топлина и висока-прецизност,сето ова обезбедува висока димензионална точност и стабилност.Термичка изведба на студ-фалсификуваните ладилници се два пати поголеми во споредба со истиот тип на матрици-лиење делови.
Алуминиумски фалсификуван ладилник со LED сијалица Материјал:Алуминиум AL1070,AL5052,AL6061 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Бакарно ладно ковање,CNC обработка,Печатење,Елоксирање,Собрание Апликација:Производи за ладење на компјутери,3C производи,Индустриски производи,Осветлување Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Произведовме многу приспособени производи за ладно фалсификување од сите видови куќишта на LED светилки за дисипација на топлина. Алуминиумски LED светилки со сложени форми може да се произведуваат со процес на ладно ковање,што може да ги намали трошоците и ефикасно да ги подобри барањата за дисипација на топлина на LED светилките и да го продолжи животниот век на светилките. Во прилог на нашата одлична експертиза и искуство во ладно фалсификување LED светилки,COOLMOSA исто така може вертикално да интегрира целосен опсег на услуги како што се секундарна обработка и површинска обработка,под-склопување,целосно склопување и тестирање.Ние се стремиме да им обезбедиме на нашите клиенти услуга која најдобро одговара на нивните потреби.Ве молиме слободно контактирајте со нас.
Фалсификувани производи за отворено Материјал:Алуминиум AL5052,AL6061 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Алуминиумско ковање,CNC обработка,Печатење,Занитвам,мелење со вибрации,Полирање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание Апликација:Производи за ладење на компјутери,3C производи,Индустриски производи,Осветлување Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен транспорт,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Процесот на ковање е широко прифатен за производство на производи со различни големини,форми,цели,и механички структури како што се производи на отворено,спортови,велосипед,мотоцикл и медицински...итн. Предноста на процесот на ковање е тоа што може да обработи делови со сложени форми и да ја намали, па дури и да ја елиминира потребата од последователна секундарна обработка за да се постигне саканата големина на производот..Во споредба со општиот процес на обработка,неговата економска ефикасност е поголема. Добро е прилагоден за масовно производство и значително ги намалува оперативните трошоци.Во споредба со другите производни процеси,тоа е процес на заштита на животната средина кој заштедува материјали и ја намалува загубата.Ако сте заинтересирани за процесот на фалсификување и фалсификување производи,Ве молиме слободно контактирајте не.
Алуминиумски кованици Материјал:Алуминиум AL5052,AL6061 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Алуминиумско ковање,CNC обработка,Печатење,Занитвам,мелење со вибрации,Полирање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание Апликација:Производи за ладење на компјутери,3C производи,Индустриски производи,Осветлување Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ковањето е еден од најважните процеси на формирање метал,особено во производството на челик и легури на алуминиум.Ковањето е процес на деформирање на материјал со ковање или компресија за да се добие посакуваната форма и механички својства без да се промени неговиот оригинален квалитет и текстура..Затоа,процесот на ковање може да добие висока-делови за јачина.Фалсификувањето генерално произведува малку или никаков отпад и затоа е поевтино за средно до големи производствени серии.Технологијата на ладно ковање не вклучува сечење,и може да кова високо-прецизни производи со микрон-ниво на прецизност во една обработка.Технологијата на ладно ковање истовремено ја постигнува потребната прецизност и цврстина на производот,што го прави многу издржлив и скап-ефективни.Од развојот и дизајнот на фалсификување умира,CNC обработка до површинска обработка,ги задоволуваме различните потреби на клиентите со вертикално интегрирани услуги.
Алуминиумски кованици за велосипеди Материјал:Алуминиум AL5052,AL6061 Големина:Сорти,ОЕМ прилагодено Категорија на производство:Алуминиумско ковање,CNC обработка,Печатење,Занитвам,мелење со вибрации,Полирање,Елоксирање,Сликарство,Облога во прав,Ласерско офортување,Печатење со свилен екран,Собрание Апликација:Производи за ладење на компјутери,3C производи,Индустриски производи,Осветлување Потекло,Место на испорака:Тајван или Кина TBD Пакет:Стандарден пакет Испорака:поморски товар,воздушен товарен превоз,брз пренос ЕУ RoHS(Ограничување на употребата на одредени опасни материи во електрична и електронска опрема)усогласени производи. Ковањето користи сили на притисок за обликување на метал,трансформирање на оригиналниот материјал во неговата конечна или многу скоро конечна форма.Технологијата на ковање постигнува висока цврстина додека ја намалува вкупната тежина. Ковањето е процес на деформирање на материјал со ковање или компресија за да се добие посакуваната форма и механички својства без да се промени неговиот оригинален квалитет и текстура..Ова го прави ковањето идеално за производство на силни и лесни делови за велосипеди. Карактеристиките на велосипедите бараат голем број на високи-јачина делови од лесна легура,па затоа е особено неопходно да се користат методи за обработка на ковање.Од развојот и дизајнот на фалсификување умира,CNC обработка до површинска обработка,ги задоволуваме различните потреби на клиентите со вертикално интегрирани услуги.Ако сте заинтересирани за нашите производи за фалсификување,Ве молиме слободно контактирајте не.